Upoznaj Novi Renault KADJAR (2019)

Novi Kadjar stavlja naglasak na udobnost, kvalitet i ergonomski dizajn. Unutrašnjost je redizajnirana za još ugodnije svakodnevno iskustvo vožnje.

Renault Kadjar (2019) - picture 73 of 136 - Interior - image resolution: 1024x768

Od samog početka, Renault Kadjar je učinio udobnost putnika prioritetom. Novi Renault Kadjar ide još dalje uz savremeniji dizajn i poboljšanja u percipiranom kvalitetu. 

CLIO - Najprodavaniji automobil u istoriji Francuskih automobila

Proizveden u više od 15 miliona jedinica od lansiranja 1990. godine, Renault Clio je model brojnih superlativa, rangiran kao najprodavaniji francuski automobil svih vremena, prvi automobil koji je dva puta osvojio nagradu za Europski automobil godine, lider u segmentu B u Evropi. Od samog početka, Clio je prepoznat kao mali automobil sa „stvaranjem odličnog vozila“. Osvrnimo se na 29 godina Clio vozila rečima i slikama

Krediti za servisiranje i kupovinu rezervnih delova

Poštovani korisnici

 

Kvalitet celokupne usluge ka vama je naš prioritet !

U saradnji sa Renault RCI ,napravili smo model plaćanja,za usluge servisa i kupovinu rezervnih delova i opreme,koji vas neće opterećivati a visinu mesečnog izdatka u mnogome vi kreirate!

 

U zavisnosti od visine računa (predračuna), nudimo vam

 

 1. Plaćanje putem kredita na 6 meseci sa 0% kamate i 0% administrativnog troška
 2. Plaćenje na 12 meseci sa 0% kamate i 10% administrativnog troška

 

DACIA EASY R MENJAČ

DACIA EASY R MENJAČ

Od ove godine naša PONUDA MENJAČA se proširila ,tako da  na verzijama Sandero,  Logan I Logan MCV nudimo novi ROBOTIZOVANI MENJAČ!

Ova novina pruža veće zadovoljstvo i uživanje u vožnji jer korisnici vozila neće morati sami da menjaju brzine, već ce to za njih činiti robotizovani Easy-R menjač.

Renault Talisman osvaja nagradu "Buisiness car of the year 2017." - "Poslovni automobil 2017." godine u Danskoj

 • renault talisman poslovni auto godine

Značajan događaj u Danskoj za Renault

Renault je trijumfovao svojim novim modelom Talisman u oštroj konkurenciji za prestižnu nagradu Business car of the year 2017. 
U najužem izboru od automobila našli su se Alfa Romeo Guilia, Audi A4, BMW 3 series, Kia Optima, Škoda Superb, Ford Mondeo, Ford S-Max, Jaguar XE, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan. 
Članovi žirija su dva dana proveli u ocenjivanju ovih automobile da bi na kraju odlučili da Renault Talisman osvoji titulu.

ZLATNI VOLAN: Renault MEGAN I KAĐAR osvajaju Evropske medije

 • zlatni volan renault

* generalni direktor Renault regije Evropa Stefan Muller, na svečanoj dodeli prestižne nagrade "Zlatni volan" u Berlinu

Ovu nedelju počinjemo sa impresijama od strane Evropskih medija ka novim Renault modelima. 

U našem ovlašćenom Renault servisu dobijate održavanje i popravku Vašeg automobila u skladu sa standardima i garancijom proizvođača koji obezbeđuju fabričku bezbednost i kvalitet:

Reno Sava - nagrada za najboljeg Renault koncesionara 2015.

 • Nenad Stefanov, Reno Sava
 • Nagrada 2015, Reno Sava
 • Predstavnik Srbije, Reno sava
 • Koncesionari 2015 Renault

Thierry Koskas, izvršni potpredsednik Odeljenja za prodaju i marketing Grupe Renault, vodio je godišnju dodelu nagrada za „Koncesionara godine” (DOTY). Prošle godine je u takmičenju učestvovalo više od 2500 koncesionara iz 35 zemalja. Od 105 dobitnika nagrada, 102 ih je prisustvovalo svečanoj dodeli.

Dobitnici nagrada za Koncesionara godine 2015. odabrani su prema četiri kriterijuma:

Reno SAVA dobitnik DOTI nagrade za 2014.

 • Nagrada 2014 Reno sava
 • Reno sava koncesionar 2014
 • Predstavnik Srbije, Reno sava

Više od dve hiljade koncesionara grupe Renault iz 35 zemalja učestvovalo je 2014. u takmičenju za koncesionara godine DOTI (Dealer of the year). Jerome Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pozvao je 10 april 100 najboljih na svečanost dodele nagrade. Među najboljima je i Vesna Stefanov, direktor koncesije Reno Sava iz Beograda I Pančeva. Nagrada za Dilera godine u Srbiji je kruna četiri decenije rada Reno Save u Renault brendu.

Scroll to Top