fbpx Renault TWINGO | RENO SAVA
Grad je njegovo igralište

Katalog dodatne opreme

Gradski automobil sofisticiranog dizajna...

Prepustite se njegovom elegantnom stilu

Njegova nova prednja strana, novi svetlosni LED potpis i novi 16“ naplatci Monega, čine da Novi TWINGO ima šik i trendi dizajn. Za još više sofisticiranosti, opredelite se za nove nijanse i originalne strippings-e, vrhunac elegancije! 

Njegova unutrašnjost je i vaša. Prostor, osvetljenje, svetle boje... Poigrajte se sa paketima za personalizaciju kako biste uredili unutrašnjost tako da izgleda poput vas. Pokažite vašu originalnost!

 

Kompaktan ali prostran!

Prostranost u unutrašnjosti je neosporna. Sa 5 vrata, preklopivom klupom 50/50 i ravnim podom dužine 2,31 m za utovar, sve je dozvoljeno.  

Posebno što vam pametno osmišljeni skladišni prostori* uvek nude pravo rešenje! Mesto za svaki predmet, od flaše sa vodom do laptopa... Što se tiče prtljažnika, veoma je praktičan: njegov ravni pod je na idealnoj visini.

 

Ostanite povezani

Zahvaljujući integrisanom EASY LINK tabletu na dodir, vaš Novi TWINGO se pretvara u vrhunskog kopilota. 

Priključite vaš Apple™ ili Android™ pametni telefon i pristupite replikaciji vaših omiljenih aplikacija na 7’’ ekranu. Iskoristite sve prednosti Renault EASY CONNECT iskustva povezanih usluga i aplikacije MY Renault*. 

Navigacioni sistem, kontrolisanje vašeg stila vožnje i bezbedno telefoniranje... Zahvaljujući aplikaciji R&Go, povezivanje pametnog telefona sa auto radiom nikada nije bilo lakše. 

Scroll to Top