fbpx Novosti | RENO SAVA

Obaveštenje: Letnje radno vreme

Poštovani klijenti,

Zbog godišnjih odmora, salon novih vozila na lokaciji Beograd, Mirijevski bulevar 119 neće raditi subotom, u periodu od 12.08. do 02.09.2023. Salon u Pančevu, Novoseljanski put 62b će raditi redovno i subotom do 13h pa Vas pozivamo da nas posetite ili pozovete na: 013/2190-193

Svako dobro, želi Vam
Reno Sava  

Obaveštenje: Dacia Sandero Stepway

Poštovani kupci i ljubitelji Dacia Sandero Stepway modela,

poručivanje opcija "PAKET VOZAČ i GREJANJE PREDNjIH SEDIŠTA" na modelu Sandero Stepway je moguće do junske proizvodnje.

Nakon toga, zbog ograničenja koje nam diktira fabrika, ove dve opcije više neće biti na raspolaganju. Ako želite baš te opcije, pozovite nas i mi ćemo se potruditi da vam pronađemo takav auto iz količina koje već imamo u proizvodnji.

CLIO - Najprodavaniji automobil u istoriji Francuskih automobila

Proizveden u više od 15 miliona jedinica od lansiranja 1990. godine, Renault Clio je model brojnih superlativa, rangiran kao najprodavaniji francuski automobil svih vremena, prvi automobil koji je dva puta osvojio nagradu za Europski automobil godine, lider u segmentu B u Evropi. Od samog početka, Clio je prepoznat kao mali automobil sa „stvaranjem odličnog vozila“. Osvrnimo se na 29 godina Clio vozila rečima i slikama

DACIA EASY R MENJAČ

DACIA EASY R MENJAČ

Od ove godine naša PONUDA MENJAČA se proširila ,tako da  na verzijama Sandero,  Logan I Logan MCV nudimo novi ROBOTIZOVANI MENJAČ!

Ova novina pruža veće zadovoljstvo i uživanje u vožnji jer korisnici vozila neće morati sami da menjaju brzine, već ce to za njih činiti robotizovani Easy-R menjač.

Renault Talisman osvaja nagradu "Buisiness car of the year 2017." - "Poslovni automobil 2017." godine u Danskoj

  • renault talisman poslovni auto godine

Značajan događaj u Danskoj za Renault

Renault je trijumfovao svojim novim modelom Talisman u oštroj konkurenciji za prestižnu nagradu Business car of the year 2017. 
U najužem izboru od automobila našli su se Alfa Romeo Guilia, Audi A4, BMW 3 series, Kia Optima, Škoda Superb, Ford Mondeo, Ford S-Max, Jaguar XE, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan. 
Članovi žirija su dva dana proveli u ocenjivanju ovih automobile da bi na kraju odlučili da Renault Talisman osvoji titulu.

ZLATNI VOLAN: Renault MEGAN I KAĐAR osvajaju Evropske medije

  • zlatni volan renault

* generalni direktor Renault regije Evropa Stefan Muller, na svečanoj dodeli prestižne nagrade "Zlatni volan" u Berlinu

Ovu nedelju počinjemo sa impresijama od strane Evropskih medija ka novim Renault modelima. 

Scroll to Top