fbpx Produžena garancija | RENO SAVA

Garancija za vašu bezbrižnu vožnju!

Produžena garancija Renault je identična redovnoj dvogodišnjoj garanciji i obuhvata: besplatno uklanjanje svih mehaničkih, elektronskih i električnih kvarova na vozilu; besplatno uklanjanje svih mogućih posledica na vozilu zbog navedenih kvarova; besplatno korišćenje usluga Renault Assistance.

Ugovor o Produženoj garanciji Renault ističe kada je ispunjen prvi od sledeća dva uslova:

a) za fizička lica: da je vozilo staro više od 4 godine (starost se broji od dana prve registracije) da je vozilo prešlo ukupno više od 80.000 km.
b) za pravna lica: da je vozilo staro više od 3 godine (starost se broji od dana prve registracije) da je vozilo prešlo ukupno više od 100.000 km.

Ugovor o Produženoj garanciji Renault važi i u servisnoj mreži Renaulta u 36 zemalja Evrope. Vaša jedina obaveza je da vozilo održavate i popravljate u ovlašćenoj servisnoj mreži Renault.

Zašto je važna Produžena garancija Renault?

Pogodnost: 3 ili 4 godine bezbrižne vožnje.

Sa Produženom garancijom Renault ste osigurani od nepredvidljivih događaja. Osiguran Vam je kvalitetan popravak u ovlašćenoj servisnoj mreži Renault. Pouzdan rad Vašega Renault vozila garantuje Vam stručno osposobljena ekipa mehaničara koja ugrađuje originalne Renault rezervne delove.

Pogodnost: čuvanje vrednosti kapitala uloženog u vozilo u slučaju njegove prodaje.

Ako vozilo zamenite pre isteka ugovora o Produženoj garanciji, Produženu garanciju Renault možete da prodate sa vozilom. U tom slučaju vozilo je privlačnije za kupovinu, jer novi vlasnik dobija i garanciju da je vozilo bilo održavano i popravljano u ovlašćenoj servisnoj mreži u skladu sa preporukama proizvođača.

Pogodnost: Renault Assistance.

Naš tim za brzu pomoć na putu će se pobrinuti za Vas i Vaše vozilo u najkraćem mogućem roku. Ova usluga Vam je na raspolaganju 24 sata na dan, 7 dana u nedelji u gotovo svim evropskim zemljama.

Kako doći do Produžene garancije Renault?

Produžena garancija Renault je dostupna kupcima novog vozila Renault u trenutnku kupovine ili u roku od jedne godine od datuma predaje vozila kupcu.
Kupovina Produžene garancije Renault je mudra finansijska odluka. Troškovi iznose približno 2% vrednosti novog automobila.
Ugovor o Produženoj garanciji Renault možete da kupite pomoću Renault Finansiranja. Plaćanje će biti raspoređeno tokom perioda finansiranja vozila.

Scroll to Top