fbpx Reno SAVA dobitnik DOTI nagrade za 2014. | RENO SAVA
  • Nagrada 2014 Reno sava
  • Reno sava koncesionar 2014
  • Predstavnik Srbije, Reno sava

Više od dve hiljade koncesionara grupe Renault iz 35 zemalja učestvovalo je 2014. u takmičenju za koncesionara godine DOTI (Dealer of the year). Jerome Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pozvao je 10 april 100 najboljih na svečanost dodele nagrade. Među najboljima je i Vesna Stefanov, direktor koncesije Reno Sava iz Beograda I Pančeva. Nagrada za Dilera godine u Srbiji je kruna četiri decenije rada Reno Save u Renault brendu.

Svake se godine na takmičenju za koncesionara godine dodeljuju nagrade za najbolje koncesionare Grupe Renault na osnovu:

- Prodaje novih vozila, rezervnih delova, dodatne opreme i ugovora o održavanju
- Profitabilnost
- Kvaliteta usluga prodaje i postprodaje

Svečanost dodele nagrade za 96 najboljih koncesionara za 2014. godinu održana je 10. Aprila u Renaultovom Tehnocentru nadomak Pariza. Tom je prilikom Jerome Stoll, glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe, pohvalio predanost i profesionalnost najboljih koncesionara mreže Renault. Naglasio je važnost mreže u prenošenju vrednosti brenda, proizvoda i usluga Grupe prema kupcima te njenu ključnu ulogu u zadovoljstvu kupaca i izgradnji poverenja.

"Naš zajednički uspeh proizvođača i mreže zavisi od kvaliteta usluge koju nudimo svojim kupcima. Ako ne uspemo da obezbedi njihovo zadovoljstvo, oni će se okrenuti konkurenciji. Naši uloženi napori da na tržište stavimo lepe, privlačne proizvode tada će postati uzaludni", izjavio je Jerome Stoll , glavni direktor za konkurentnost i komercijalni direktor Grupe Renault.
---
Na fotografiji: Vesna Stefanov i komercijalni direktor Grupe Renault Jerome Stoll (u sredini) sa pobednicima iz drugih država.

Scroll to Top